29 Ağustos 2007

üç-yüz-altmış-beş gün!


geçen sene 27 ağustos'ta çıkmıştık yola..
üzerinden tan üç yüz altmış beş gün geçmiş! biz farketmeden..
1 yıl olmuş; kendini kanıtlamış, artık yıkılmazmış gibi...
bir ömür geçirmek dileğiyle..

17 Ağustos 2007

4'lü bir yol ayrımında mı?? dı dı dı dııııııııınnn!

6 sene boyunca bütün parçalanmalara göğüs gerip birarada kalmayı başaran 4'lü, birkaç sene önce Ereğli'den gelen bir iş teklifiyle sarsılmıştı! içlerinden bir tanesi bol maaş vaadiyle kandırılıp kutsal ittifaktan koparılmaya çalışılıyordu! ama bahsekonu kişi dünyanın en vefalı insanı çıktı ve tüm kilometrelere göğüs gererek 4'ün gücünü dünyaya kanıtladı!!

şimdi 4'lü yeni bir tehditle karşı karşıya! içlerinden kelebek hanımı 2 seneliğine uzaklara yolcu ediyor. gözyaşları sel olmuş akmakta! son anda vazgeçirme ümidiyle "gitmeee" diye haykıranlar, eşyalarına el koyup vermeyerek oyalamaya çalışanlar.. fakat çekim çok güçlü, kelebeğin kanatları bu çekime karşı gelememekte..

ama bunların hepsi boş çabalar.. gerekli her türlü önlem alındı! öncelikle 6 yıllık bağ son dönemde iyice sıkılaştırıldı, sonra birbirlerine sözler verildi, her an gözönünde olacak fotoğraflar hazırlandı..

her şey yolunda anlayacağınız. göz açıp kapayıncaya kadar geçecek 2 sene sonunda 4'lü yine birlikte olacak ve güzel şeyler yaşayacak. hiçbir şey kaçmıyor, daha beraber yaşanacak çok şey var..

------------------------------------------------------------------------------------------------------

p.s. gidişin burda yazsın ama hüzünlü bir veda olmasın istedim. gülerek yolcu edelim, gülerek karşılayalım istedim. dönüp baktığında "iyi ki yaşamışım" diyerek hatırlayacağın bir yere gönderiyoruz seni. merak etme, her şey çok güzel olacak kuzum! :)

4'ün hikayesi

bir 2’li, bir 3’lü, bir 3’lü daha birleşmiş ve 8 olmuşlar.

ilk 3’lüden birine garip bişeyler olmuş; tencere yuvarlanıp kapağını bulmuş ve kapağıyla birlikte gökyüzüne uçup tepeden bakmaya başlamış herşeye.. 8’den ayrılmış, kalmış 7..

ilk 3’lüden diğer biri de birilerinin akıllarına uymuş ve can yoldaşını bırakıp koşmuş başkalarına.. kalmış 6..

diğer 3’lüden sarı olanı kapıların ardında kilitli kalmış, kanatları olmadan uçamadığından / uçmak istemediğinden, olamamış diğerlerinin yanında.. kalmış 5..

2’liden biri de o güne kadar birlikte ağladığı diğer yarısının önemli anlarında onunla birlikte ağlayamamış, gülmeyi tercih ettiğinden bırakıp gitmiş kendi yoluna.. kalmış 4..

4 kalmış da ne olmuş?
e süper olmuş işte!!!

9 Ağustos 2007

susuz yaz

havalar sıcak, ankara susuz..
ben de ankaranın bekçisi.. tüm yaz burda, nöbetçi gibi..

tatil özlemimi haftasonu havuza giderek çıkarmak yetmiyor. hele bi de uyuyakalıp güneşte unuttuğum tek bacağımın 3 gün sızlaması şuna işaret ki; artık bizim de buralardan uzaklaşmaya, kafamızı dinlemeye ihtiyacımız var.

bi plan yaptık ağustos sonu için bakalım.. inşallah her şey yolunda gider ve uygulamaya koyabiliriz..