19 Eylül 2007

"yapılmış en aptalca dalgınlık"

ekşi sözlükte böyle bir başlık var. oldukça da fazla entry yapılmış, canım sıkıldıkça açıp okuyorum. çok güldüğüm birkaçı..

telefon actigim arkadasimin butun ailesinin ayni sesli olmasi, arti arkadasim ve abisinin isim benzerligi ve yine buna eklenen arkadasimin abisinin benimle ada$ bir arkadasi olmasi ile ettigimiz 30 dakkalik havadan sudan, formula 1, bilgisayar oyunlari diye baslayip, caglayip akip giden muhabbet. en sonunda abi napicaz bu calculus midtermunu diye sordugumda, bizimle ayni bolumden bir kac sene once mezun olan abi saskin, ben duyguluydum.

buzdolabinda birakilmi$/bekletilmi$ yarim litre bozuk sutu ayran sanip kiymali+patatesli borekle afiyetle yiyip icmek.. hatta tuzunu az bulup tuz eklemek.

gecenin bir yarısı uyanmak, uyku sersemligiyle i$emeye gitmek, ı$ıgı acık olan tuvaletin ı$ıgını kapatmak (sozde acmak) iceri dalmak ve kakasını yapan babanın uzerine acıp i$emek. sabah baba bunu anlatınca "oha ben hatırlamıyorum beah" demek, gercekten de hatırlamamak, sonra yarıla yarıla gulmek.

ve kendi yaptığım...

tatilde lenslerimi lens suyu yerine gözlük buhar açıcısı içinde bir tam gece bekletmek.. ertesi sabah buhar açıcının buram buram parfüm kokusundan da durumu çakmayıp, yeni lens suları da pek güzel oluyo canım diyerek lensleri gözüme takma girişimi.. ve ardından gelen ve yaklaşık 1 gün süren aşırı yanma duygusu, bulanık görme ve şapşallık.. 2 gün önce gittiğim doktor ile de miyopumun 1 senede 1 derece ilerlediği gerçeğiyle karşılaşmak..

13 Eylül 2007

mübarek sene 2008 :)

bu seneki izinlerinizi korkmadan, çatır çatır harcayabilirsiniz arkadaşlar. nitekim 2008 yılı muhteşem güzellikleriyle bizi beklemekte! :)




11 Eylül 2007

çitle(n/m)bik!

sen git, dünyanın öbür ucunda rastladığın şeye bak!
e yapmış işte mısır'lılar ne diyim! türkiye'deki "bifa" üreticileri uyuyorlar mı?!?
çok duygulandım cidden!

ne güzel şeysin sen tatil..

ankara'dan ve işyerinden uzak 11 gün geçirdik. süperdi.. :)
değişik memleketler, değisik insanlar gördük. insan ömründe bir kez gidip görmek lazımdı oraları, e artik biz de görmedik demeyiz..