17 Ağustos 2007

4'lü bir yol ayrımında mı?? dı dı dı dııııııııınnn!

6 sene boyunca bütün parçalanmalara göğüs gerip birarada kalmayı başaran 4'lü, birkaç sene önce Ereğli'den gelen bir iş teklifiyle sarsılmıştı! içlerinden bir tanesi bol maaş vaadiyle kandırılıp kutsal ittifaktan koparılmaya çalışılıyordu! ama bahsekonu kişi dünyanın en vefalı insanı çıktı ve tüm kilometrelere göğüs gererek 4'ün gücünü dünyaya kanıtladı!!

şimdi 4'lü yeni bir tehditle karşı karşıya! içlerinden kelebek hanımı 2 seneliğine uzaklara yolcu ediyor. gözyaşları sel olmuş akmakta! son anda vazgeçirme ümidiyle "gitmeee" diye haykıranlar, eşyalarına el koyup vermeyerek oyalamaya çalışanlar.. fakat çekim çok güçlü, kelebeğin kanatları bu çekime karşı gelememekte..

ama bunların hepsi boş çabalar.. gerekli her türlü önlem alındı! öncelikle 6 yıllık bağ son dönemde iyice sıkılaştırıldı, sonra birbirlerine sözler verildi, her an gözönünde olacak fotoğraflar hazırlandı..

her şey yolunda anlayacağınız. göz açıp kapayıncaya kadar geçecek 2 sene sonunda 4'lü yine birlikte olacak ve güzel şeyler yaşayacak. hiçbir şey kaçmıyor, daha beraber yaşanacak çok şey var..

------------------------------------------------------------------------------------------------------

p.s. gidişin burda yazsın ama hüzünlü bir veda olmasın istedim. gülerek yolcu edelim, gülerek karşılayalım istedim. dönüp baktığında "iyi ki yaşamışım" diyerek hatırlayacağın bir yere gönderiyoruz seni. merak etme, her şey çok güzel olacak kuzum! :)

3 yorum:

kelebek dedi ki...

Umuyorum canımcım.

Yoksa zaten zor gelen ayrılık, bir o kadar da anlamsız hale gelir.

Hepiniz kendinize ve birbirinize çok iyi bakın. Hepinizi çok seviyorum, biliyor muydunuz???

Gece dedi ki...

:(

Adsız dedi ki...

şimdi burada karar vermek lazım...

"kuzum" mu yoksa "kelebeğim" mi ?...

sen anladın beni :)