25 Ocak 2011

kentor kilisesi


Kent Orkestrası, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin çok sesli, şen mi şen, süper müzik yapan, yaklaşık 30 kişilik orkestrasıdır. Öyle güzel müzik yaparlar ki, çaldıkları salon müzik aletlerinin sesiyle inler, seyircilerin alkışları müziğe tempo tutar. Bizim bitanecik arkadaşımız Ercan da işte bu orkestranın bas gitaristidir

Telefondaki: İyi günler, ben Kent Orkestrası’ndan arıyorum. Ahmet bey’le görüşebilir miyim?
Sekreter: Ahmet Bey, sizi Kentor Kilisesi’nden birisi arıyor, bağlıyorum.

Yukarıdaki diyalogu duyduğumuzdan beri Kent Orkestrası bizim için Kentor Kilisesi, Ercan da Kentor Kilisesi’nin çok sesli korosunun gitaristidir. :)

Daha önce de birkaç konserine gittiğimiz Kent Orkestrası’nın bu seferki programı Barış Manço & Cem Karaca şarkılarıydı. Salon, merdivenler dahil hınca hınç doluydu. Yine pek keyifli, pek eğlenceli bir konserdi. Hele de Cem Karaca şarkılarını söyleyen solist Turgay Bengü’ye inanamadık. Turgay Bengü’yü gözlerinizi kapatarak dinleyin, Cem Karaca karşınızda. Kendisini oldukça başarılı bulduk.

Merak edenler için; Kent Orkestrası 14 şubatta romantik şarkılar konseptiyle, 28 şubatta jazz şarkılarıyla gençlik parkı gösteri merkezinde olacak.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Bilgi icin tesekkurler. Jazz dedin, beni bitirdin Setcim:))


Selin

Unknown dedi ki...

denk gelirsek birlikte gideriz seloş...

Adsız dedi ki...

Gideriz valla, hem de şahane olur:))

Selin