23 Mart 2006

mavi denizlere doğru..

bir gemi yolculuğuna çıkıyoruz biz.. yeni yolcularıyla, yeni diyarlara.. bir süredir gemimizin temellerini oluşturuyorduk ve sonunda 25 şubatta kapıları açıldı gemimizin. görebildiğim kadarıyla oldukça donanımlı, renkli ve bizi sonuna kadar götürmeye kararlı bir gemi bu. kocaman kanatları, dimdik yelkenleri, fırtınalarda birbirine kenetlenerek koruma sağlayacak güçlü direkleri var.

yolda bize lazım olacakları hazırlıyoruz şu aralar.. kısmetse eylül başında yola çıkmış olacağız. çoğunlukla açık mavi denizde, sakin mutlu bir seyir yapabilmeyi umuyoruz. zaman zaman dalgalarda çoşku ve heyecanla hareket edeceğiz, azgın fırtınalarla karşılaştığımızda ise gemimizi sürekli ayakta tutabilecek kararlılıkla..

ve bunlar da gemimizin anahtarları.. :)

3 yorum:

Adsız dedi ki...

aman tanrim senin de mi blogun var! oncelikle sayfan sonra da "yolculugun" hayirli ugurlu olsun tatli kuzencim :) allahtan pek tatli birine emanet ediyoruz seni de icimiz rahat...ayrica benim 'sanatsal calismalarim'dan birini kullandigin icin mest oldum :D

Adsız dedi ki...

o kenardaki de baklava mı?

Unknown dedi ki...

arkadaki cheesecake, görünen kısmı da cheesecake'in altındaki üst yerlerine göre kısmen daha hamurumsu olan tabanı.. nası anlattım ama..:))