27 Haziran 2006

bize ait bişey.. hem de kocaman!

artık kendi evimiz var.. objektif bakamıyorum, bana göre dünyanın en güzel evi! iki kişi için oldukça kocaman.. biraz da komik bi ev. bi salonu var, salonun tek duvarı tümden ayna kaplı, jimnastik salonu izlenimi veriyo. (bi çare lazım!) salona açılan yanlış hatırlamıyosam 4 tane kapı var. (hemen hemen her odadan salona geçiş var –tuvalet,banyo hariç-) kapıları, pencereleri de çift cam, ama iki camın arasındaki mesafe 15 cm., bizim bildiğimiz çift camlardan değil yani! (iki pencerenin arasına süslü süslü şeyler koymak için ideal!) mutfağı da “L” şeklinde gibi bişey, tam “L” de değil aslında, “L”nin sol üstünden de sola doğru bi çizgi çekin öyle işte.. yani garip bi şekli var özetle. ama içim çok ısındı. dünyanın en güzel, en şirin, en sıcak evi işte.. :)
görmemişlerin bir evi olmuş, bomboş eve sandviçlerini alıp gitmişler, yere gazete serip, üstüne oturup, mutlu mesut yemişler.. :)

6 yorum:

Adsız dedi ki...

Allah tamamına erdirsin ve bir yastıkta kocayın o mutlu ve şirin evinizde.

AA

Adsız dedi ki...

:)
ooo kıyamam ben sana setenaycım.
ne şirinsiniz :)

haydi allah tamamına erdirsin

kelebek dedi ki...

Hayırlı uğurlu olsun şekerim.
Sen şimdi "ev" hanımı, "ev" kuşu olursun. Dört odanın bir tanesi istenmeyen misafirlere ayrıldı di mi? Hani gelip kalıcaz ya:p

Unknown dedi ki...

teşekkür ederim canlarım.. bir oda sadece arkadaşlarımız için ayrıldı. yaslanma kısmını "çık çık" diye ses çıkartana kadar itince yatağa dönüşen bir kanepe arıyoruz,size rahat bi yatak olsun ki, her saatte ve her canınız istediğinde bize gelip bizi mutlu edin diye..:)

Gece dedi ki...

valla gazete kagidi üzerinde sandviç yiyerek kandıramazsın bizi, padişah sofraları isteriz biz...

Adsız dedi ki...

ben o evin ne şirin ne sıcacık bir yer olduğunu hayal edebiliyorum...
o şirin evin sahiplerini tanıyınca bunu hayal etmek pek zor olmuyor ne de olsa:)
tabumuzu alıp size gelces biz, müsait misiniz:))